Om du ønsker å få markedsført og selge duodji har du god mulighet til det. Bedriften naTournor.com i Tromsø har i samarbeid med Duodjeinstituhtta i Kautokeino åpnet nettbutikken DUODJIN.COM. Duodjin.com skal markedsføre og selge håndverksprodukter. Det er et tilbud til deg! Din bedrift behøver ikke å ha mange produkter – det er nok med ett! Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å selge. Duodjin.com markedsfører produktene gratis, og selger produktene for deg døgnet rundt. Helt enkelt og greit!

DUODJIN.COM har som mål å bli en av de viktigste salgskanalene for duodji på Nordkalotten. Skal vi klare det, er det viktig at flest mulig av duodjiprodusentene ønsker å delta. DUODJIN.COM skal bidra til å skape større interesse for duodji – om samisk kultur og tradisjoner. Med det tror vi at langt flere småprodusenter får vist fram, markedsført og solgt sine produkter. Sametinget er en viktige aktører og støttespillere for å utvikle DUODJIN.COM.

DUODJIN er en moderne nettbutikk – et bindeledd mellom deg og dine kunder. Når noen kjøper ditt produkt, sender vi deg e-post og pakkseddel. Du sender straks produktet til kunden, men sender fakturaen til DUODJIN.COM. Vi ordner alt oppgjør mot kunden. Vi legger på en liten provisjon i nettbutikken til dine fastsatte priser som skal inkludere moms – om du er momspliktig! Du må trekke fra moms når produktet blir solgt til utlandet.

Dine produkter blir markedsført på Internett. Med tekst både på norsk og engelsk når DUODJIN.COM ut til alle hjørner på kloden. Vi annonserer lokalt, regionalt og globalt igjennom aviser, tidsskrifter, og de store søkermotorene på Internett.

Vi behøver gode bilder av dine produkter, en fyldig tekst som beskriver hva produktet er, hvordan det er produsert, og hva det er laget av. Det er svært viktig å få fram særpreget til produktet. Gå inn på nettbutikken i dag for å se hvordan produktene skal presenteres i nettbutikken. Kontakt oss for å få vår guide for fotografering og produktbeskrivelse. Leveringsstid – om du må lage produktet. Dessuten trenger vi antallet av hvert produkt du har på lager, og en fornuftig fastsatt pris (inkl. moms om du er momspliktig). Kontakt oss i dag om du er usikker på noe.

Du kan ringe oss om du ønsker å få markedsført og selge dine produkter i DUODJIN.COM. Det er enkelt! Ta kontakt med Duodjeinstiuhttas veiledere i din region:

Nordland: Ellen Berit Dahlbakk997 96 947
Snåsa: Ann-Sofi Fjellstrøm
Snåsa: Nils Ole Gustavsson, telefon 41525195
Finnmark: Inga Hermansen Hætta, telefon 90586151
Midt-Finnmark: Heidi Gaup, telefon 917 32 214
Øst- Finnmark: Magnhild Mathisen, telefon 975 72 593

Det koster ingenting å få dine produkter markedsført i DUODJIN. Ring oss i dag!

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL BUTIKKEN!